Welkom bij Tennisschool Thomas Blok

Opleiding:
Thomas Blok (1979) woont in Enschede. Hij heeft van 1997-2000 het CIOS (MBO Sport Opleiding) gevolgd in Heerenveen en deze opleiding met succes afgerond. Tijdens deze opleiding als hoofdvak tennis gevolgd en heeft hier dan ook zijn diploma voor tennisleraar behaald.

Naast het hoofdvak tennis heeft hij voor twee bijvakken de diploma’s oefenmeester 3 (voetbal) en fitnesstrainer A behaald.

Van 2000-2004 heeft hij de ALO (HBO Sport Opleiding) gevolgd in Groningen en deze opleiding met succes afgrond. het laatste jaar van deze opleiding heeft hij zich gespecialiseerd in het lesgeven als gymleraar in het basisonderwijs.

Werkervaring:
Vanaf 2000 tot op heden geeft hij tennisles bij diverse tennisverenigingen. daarnaast heeft hij van 2004-2009 bewegingsonderwijs op diverse basisscholen gegeven. tevens is hij werkzaam geweest in het Voortgezet Speciaal Onderwijs op een ZMLK-school waar hij bewegingsonderwijs heeft gegeven aan moeilijk lerende -en opvoedbare kinderen.

Vanaf 1 oktober 2012 is hij zijn eigen Tennisschool gestart bij Tennisvereniging Het Wooldrik. Tijdens de wintermaanden geeft hij lessen op de buitenbanen van Tennisvereniging Het Wooldrik, in de Twentehallen en in de Tennishal Het Wooldrik. In de zomermaanden vinden de lessen op de buitenbanen van Tennisvereniging Het Wooldrik plaats.


Klik hier voor mijn CV